Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
August 3, 2008
Image Size
3.5 MB
Resolution
2480×3508
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
919
Favourites
9 (who?)
Comments
40
Downloads
109
×
The Rave Folk Blues by makananjugaseni The Rave Folk Blues by makananjugaseni
Pertamax..
huff hufff..at last after at least 3,weeks the painting finished...

Ah,it's not because it took that long,but because i'm too lazy to finish it~

Oyea,this is Ravin and Alfie,my OC from the previous work,
because i see many people in DA develop their OC,so I want to do so too

My perfectionism kills me...GWAAAAARRHHRHH,i'm tired already to finish the details and finding the mistakes...
so just be it!!
Because i feel like something wrong with the color eh?Like not contrast or whatever..Somebody please just critique what is wrong with this pic!!!!!

Anyway,if it's been a good pic,just fave and download it~haha
Add a Comment:
 
:iconcoferosa:
Coferosa Featured By Owner Aug 11, 2008  Professional Digital Artist
Judulnya mengingatkan saya akan "Koboy2 luar angkasa" itu. :D

Feel-nya udah dapet nih, tinggal dibenerin Proporsi, komposisi warna, sama Rana. Saran saya sih, banyak2 ngewarna manual dan niru dulu dari gambar2 yang ada, setelah itu baru mengembangkan.

(Ahah, gua sok tau gini euy...) :D
Reply
:iconmakananjugaseni:
makananjugaseni Featured By Owner Aug 11, 2008  Professional Digital Artist
hah..Rana??Terakhir kali gw dneger kata itu di matkul fotografi~
Yaph,emang judulnya ngambil dari ending tuh film "koboy2" luar angkasa~
mantebh euy
Reply
:iconmirqonte:
mirqonte Featured By Owner Aug 10, 2008  Hobbyist General Artist
gw suka banget suasananya!
Reply
:iconmakananjugaseni:
makananjugaseni Featured By Owner Aug 10, 2008  Professional Digital Artist
gw suka gaya lo!!
thx anywey~
Reply
:iconreisconrad:
reisconrad Featured By Owner Aug 6, 2008
Gambarnya KEREN~! :XD:
Warnainny pk apa tuh? Perspektifny juga keren :XD:
Reply
:iconmakananjugaseni:
makananjugaseni Featured By Owner Aug 6, 2008  Professional Digital Artist
cuma pake~
photoshop!!Hehe,ternyata PS bisa
macem2 juga lho
Reply
:iconreisconrad:
reisconrad Featured By Owner Aug 6, 2008
Waw! Huhuhu...kapan yah w bisa photoshop sampe sejago itu...^^; hahaha...
Reply
:iconmakananjugaseni:
makananjugaseni Featured By Owner Aug 6, 2008  Professional Digital Artist
cuba2~
eh,maksudnya coba2~
digial paint ga diajarin ini di kampus,
ini mah hobi aja~
Reply
:iconreisconrad:
reisconrad Featured By Owner Aug 6, 2008
Ow. gak d ajarin y? Jd d ajarin apa aj dng d kampus? o.O
Reply
:iconmakananjugaseni:
makananjugaseni Featured By Owner Aug 7, 2008  Professional Digital Artist
photoshopnya sh diajarin,
yah,namanya juga DKV,desain grafis,
bukan buat komik atau ilustrator,
jd PSnya diajarin yg kira2 dibutuhin buat kerja,ky buat poster,atau edit foto dll~
gitu dh
Reply
Add a Comment: